Jesuso Ortiz

Jesuso Ortiz 西班牙艺术家 

他的:Facebook

他的:Instagram


截取一段德国pickmotion网站对作者专访:How do you get the ideas and ingredients for your photos? 

The ideas just appear. I mean, there are days I don’t feel inspired, and it’s better not to think about it and just wait for the inspiration to come. Other days, 
I’m walking down the street and I see an object and the inspiration appears. The imagination is very important too,
 I have been very imaginative since I was a child, I liked making up stories and I coul play alone without getting bored.

大致意思是:你是如何为这些照片获得的灵感的?这些想法才出现。我的意思是,有天我并不感到鼓舞,而且最好不要去想它,只是等待灵感的到来。其他的日子,我走在街上,我看到一个物体和灵感出现。想象力是非常重要的,我一直很富有想象力的,因为我还是个孩子,我喜欢编故事,我独自玩耍而不感到厌烦。

查看详情


关于

秉承分享美,传递美,热爱美,发现美,欣赏美,享受美的宗旨。 为广大爱好者,专业设计师提供学习交流空间,分享来自世界各地,各行各业的 独特,新锐,原创等作品。 为你开拓大众审美视野,传播优秀艺术创意,寻找创意来源,国际化的意识和前瞻性思维。

版权信息

本站所提供的图片版权归原作者所有, 只供网友参考与交流, 未经作者同意请勿用于商业用途
Copyright © 2013-2016 ifavart.com